Rarbarbercrumble Dessert(via)

Ingredients

  • Rarbarber

  • Crumble

Instructions

6 persons
  1. Vend vanilje, sukker og rabarberne i en skål. Lad det trække i omkring 30 minutter og vend det nogle gange undervejs. OBS: sukkermængden bør justeres til alt efter hvor syrlige ens rabarber er. Jeg bruger vin- eller jordbærrabarber og de er ikke super syrlige
  2. Crumble
  3. Skrab kornene ud af den anden halve vaniljestand og vend dem med sukker, smør, mel og havregryn. Smuldr det hele godt sammen til en crumble.
  4. Smør et ovnfast fad med smør og kom rabarber i.
  5. Fordel crumble henover og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i omkring 30-40 minutter, til rabarberen bobler og crumblen er gyldenbrun.
  6. Server rabarber crumble lun eller kold med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.