Brownie Cake(via)
Den bedste brownie – blød, svampet og fudgy. Den er bagt i en form der er 21x18 cm og opskriften er ganget om med 1,5.
Ingredients
Instructions
6-8 persons
- Tænd ovnen på 170 grader over/undervarme.
- Hak chokoladen i mindre stykker og smelt smør og chokolade i en skål over vandbad.
- I en anden skål piskes æg og sukker hurtigt sammen. Pisk i 30 sekunder på høj hastighed med en håndmixer.
- Vend chokolademassen i ægge/sukkerblandingen og rør det forsigtigt sammen.
- Bland mel og kakao sammen og sigt det ned i dejen.
- Kom salt i og rør det hele sammen til en homogen dej.
- Smør springformen med smør eller kom et stykke bagepapir i.
- Hæld dejen i formen og bag brownien i ca. 20-25 minutter.
- Mærk gerne i kagen efter 15 minutter, så du ikke risikerer at bage den for meget.
- Der skal gerne være en smule våd kagedej på gaflen, når du stikker ned i midten. Kagen skal nok sætte sig, når den køler.
- Opbevar kagen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.