Græskar Suppe Dinner(via)
Hokkaidosuppe er en cremet og lækker græskarsuppe, som smager fantastisk og er nem at lave. Den lækre fyldige hokkaidosuppe kan laves på uendelig mange måder og kan tilpasses efter smagsløg, ingredienser i køleskabe og lyst til at eksperimentere. Her får I min bedste opskrift på den skønne græskarsuppe, som er super skøn.
Ingredients
Instructions
4 persons
- Skyl og skrub hokkaido græskaret godt og skær den midtover.Skrab kernerne ud med en ske og skær hokkaidoen med skræl i grove tern.
- Varm olie op i en gryde og sauter alle grøntsagerne, chili, spidskommen og ingefær ved middelvarme i 1 - 2 minutter.
- Hæld grøntsagsbouillon i, så det dækker ca.2⁄ 3 af grøntsagerne, hellere lidt for lidt end for meget for du kan altid spæde lidt til, hvis suppen bliver for tyk.
- Læg låget på og lad det koge i ca.15 - 18 minutter.
- Blend suppen, til den er helt glat og cremet.
- Tilsætfløde, blend igen og smag suppen til med salt og peber.