Beluga Bolognese Dinner(via)

Belugalinser er så gode i en beluga bolognese, hvis bare man husker at give dem lige så meget kærlighed, som man ville med en bolognese med oksekød. Husk at servere med masser af parmesan, friskkværnet peber og evt lidt friskhakket persille

Ingredients

Instructions

4 persons
  1. Snit løget fint og svits ved lav varme med masser af olivenolie i 5-10 min.
  2. Knus hvidløgsfedene og hak fint. Tilsæt med fint revet gulerod, chiliflager, timian og en god klat smør og svits videre i et par minutter. Flyt grøntsagerne til siden og svits tomatpuré godt.
  3. Tilsæt rødvin og lad koge op, så alkoholen fordamper. Tilsæt fløde eller sødmælk (valgfrit), passata, laurbærblade, bouillonterning/koncenteret grøntsagsfond og vand.
  4. Lad tomatsaucen simre i 10-30 minutter under låg. Jo længere, jo bedre!
  5. Skyl belugalinserne og tilsæt. Lad simre i 20-25 minutter. Tilsæt evt ekstra vand undervejs, hvis det behøves.
  6. Smag saucen til med masser af peber & salt og eventuelt sukker, chili, god eddike og ekstra smør/olivenolie, hvis det behøves.
  7. Server med pasta (75-100g pr person), parmesan, friskkværnet peber og måske lidt frisk persille!