Karameliseret hvidkål med spicy oksekød Dinner(via)

Ingredients

Instructions

6 persons
  1. Riv hvidkål og gulerødder i foodprocessoren og hæld det over i en skål. Sådan et par kilo hvidkål fylder altså pænt meget! Derfor var jeg nødt til at dele det hele lidt op.
  2. Tag et stort ovnfast fad frem og smør det godt med smør eller kokosolie.
  3. Opvarm nu ghee/kokosolie på en stor pande og steg så meget hvidkål/gulerod herpå, som der er plads til.
  4. Steg det ved høj varme, indtil hvidkålen bliver lidt brun i spidserne. Drys med lidt salt og peber.
  5. Hæld det over i det smurte fad. Gentag indtil al hvidkål/gulerødderne er brugt.
  6. Opvarm ovnen til 200 grader.
  7. Opvarm nu igen ghee/kokosolie på panden og steg de hakkede løg klare heri sammen med hvidløg. Brun kødet oveni i løgene. Hæld alle krydderierne ved og vend det hele godt rundt på panden.
  8. Når kødet er gennemstegt og krydderierne godt blandet ind i, hælder du al kødet over i fadet til hvidkål/gulerodsblandingen. Vend det hele godt sammen.
  9. Sæt fadet i ovnen på en bageplade nederst i ovnen. Steg i ovnen i 1-1,5 time. Rør i det ca. hver 20- minut.
  10. Tag ud, lad afkøle og server. Det smager dejligt med et par stænk hot sauce på, hvis man er til spicy mad, og det er dejligt med en grøn salat med olie-eddike-dressing ved siden af, men retten kan også fint spises, som den er.