Pandebrød uden gær Bread(via)
Ingredients
Instructions
5 stk
- Hæld creme fraiche ell. lign. i en skål og tilsæt hvedemel, salt og bagepulver. Gem lidt af melet. Ælt dejen med køkkenmaskine eller ved håndkraft
- Tilsæt hvedemel lidt af gangen og ælt dejen, til den kan slippe skål og fingre. Del dejen i 5 klumper. Put lidt mel på bordet og rul nu 5 fladbrød ud, ca. 2-3 mm, lidt større end en spredt håndflade
- Varm en pande op ved middel varme og bag nu fladbrødene én af gangen. De skal ca. bage 2 minutter på hver side. Tjek dem undervejs. Kommer der bobler, så tryk dem flade
- Pensl fladbrødene med hvidløgsolie på overfladen, når tager dem af panden. Læg dem i lag, efterhånden som de bliver færdige. Hold dem varme under stanniol, på en tallerken, til de alle er klar.
- Servér fladbrødene lune evt. med kebab, kylling, hakket oksekød, gyros, falafel, humus, tzatziki, eller med f.eks. tunfisk, tunsalat eller laksesalat?